HÍREK

Szép idő idő, jó társaság, Sportnap

Idén, a péntek 13-át kicselezve, május 12-én, csütörtökön tartottuk meg a Sportnapot, szép időben, szép környezetben, jó társaságban.

A reggeli rövid eligazítás, és a négy darab öt fős csapat kisorsolása után a szükséges felszerelésekkel átsétáltunk a közeli műfüves sportpályára, hogy a focimeccseket lebonyolítsuk. Körmérkőzéses rendszerben, 2x8 perces meccseket játszottunk, rövid szünetekkel és a félidőben térfélcserével. A fő atrakciót, a focit a D csapat nyerte, kiváló játékosainak köszönhetően, valamint érdemes még kiemelni a D csapat kapusának teljesítményét!

A focimeccsek után a kollégium pályáján folytattuk a vetélkedést a kosárlabda mérkőzésekkel, 2x6 perces félidőkkel. A mérkőzések után rövid technikai szünet következett (a röpiháló fölszerelése), valamint ebédidő, és az erőt biztosító csoki és üdítő elfogyasztása.

A harmadik sportág, a röplabda mérkőzései 25 pontig tartottak, 15 pontnál térfélcserével.

A mérkőzések végén összesítettük a pontokat, kinyomtattuk az okleveleket, gratuláltunk a résztvevőknek, átadtuk az érmeket (az oklevelek megtekinthetők a dicsőségtáblán). Az oklevelek és az érmek nyertesein kívül is mindenki nyertese volt a Sportnapnak, sok szép élménnyel gazdagodtunk, plusz mi valóban komolyan vesszük az egészséges életmódot!

Kellemesen elfáradtunk a nap végére, de a röplabdahálót nem szereltük le, mert az a sokéves tapasztalat, hogy a diákok a sportnap eseményein és eredményein fölbuzdulva egyre többet sportolnak, hajrá 4K !

Oláh Árpád
nevelőtanár

További fotók is megtekinthetők az alábbi képre kattintva