HÍREK

Jégfolyosó


2022. december 12-én a Kultúrkalad és a Labdarúgás szakköröket az év vége közeledtének tiszteletére speciális módon tartottuk meg, korcsolyázással Kőbányán, az ingyenesen igénybe vehető pályán, nagyon sok nem szakkörös, de érdeklődő diáktársunkkal kiegészülve. A programról szóló ismertetőben szerepelt a jégfolyosó is. Annak, aki még nem tudja, hogy mi az: a pályához kapcsolódik egy U betű alakú rész is, ahol gyorsan is lehet haladni, hasonlóan az uszodai úszósávokhoz.

Tapasztalatunk szerint korcsolyázóinkat alapvetően négy csoportba oszthatjuk: száguldó, korcsolyázgató, most éppen korizni tanuló, vagy csak a jégen (egy kölcsönözhető izét a cipőjükre felszerelve) sétálgató. :)

Volt viszont egy közös a korcsolyázóninkban: mindenki nagyon jól érezte magát, sok volt az élmény és a látnivaló, könnyen és gyorsan tudtuk oda és vissza utazni. Ráadásul még a vacsora is jobban esett a szabad levegőn való mozgás után. Várjuk a következő telet, de addig is a szünetben ajánljuk mindenkinek a figyelmébe az országszerte igénybe vehető ingyenes (vagy fizetős) koripályákat.

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánok!

Oláh Árpád
tanár

További képek az alábbi fotóra kattintva