HÍREK

Sportnap 2023

Nagy örömünkre szolgált, hogy ebben a tanévben is sokan jelentkeztek május 23-án tartott sportnapunkra. 

Voltak, akik szerettek volna részt venni, de iskolai elfoglaltság miatt nem tudtak jönni, foglaljuk hát össze a kedvükért az eseményeket. A reggeli eligazítást és sorsolást követően a négy csapat kivonult a kollégiumtól nem messze található műfüves pályára, ahol szokás szerint focival kezdtünk. Szép és kulturált környezetben játszottunk, jó hangulatú, sportszerű mérkőzéseket láthattunk. A csapatokat erősítő lányok közül volt, aki még a kapuba is beállt!

A foci után visszasétáltunk a kollégiumba, ahol kosárlabda mérkőzésekkel folytatódott a nemes vetélkedés a csoki és az üdítő kiosztása után. A harmadik sportág pedig a röplabda volt a rövid ebédszünet után. Érdekesség, hogy minden sportágat más csapat nyert. A sportnap végén összesítettük a pontokat, kiosztottuk az okleveleket és az érmeket a győztes csapatnak, akiknek még egyszer gratulálunk! 

Az alábbi képeken látható, hogy milyen mozgalmas napunk volt, a sportolóink arcáról pedig azt olvashattuk le az eredményhirdetés során, hogy megérte!

Mozgás, sport, egészség, hajrá 4K, jövőre is!

Oláh Árpád
tanár

További képek az alábbi fotóra kattintva