HÍREK

Karácsonyi est


A 2023-as esztendő utolsó hónapja ünnepi hangulatot hozott a kollégiumunkba. A hónap elején tiszteletét tette nálunk a Mikulás és két hű segítője, az épületet tanáraink karácsonyi díszbe öltöztették, és végül a naptári évet jól sikerült, hangulatos karácsonyi esttel zártuk le.

A klubhelyiségben tartott verses-zenés karácsonyi esten Juhász Gyula: Karácsony felé (Kékesi Benjámin), Sík Sándor: A napkeleti bölcsek (Varga Noémi), Ady Endre: Karácsony (Hoppál Bíborka), Juhász Gyula: Betlehemes ének (Nagy Botond), Petőfi Sándor: Karácsonkor (Kemenczei Anna – Forrás Szilárda), József Attila: Karácsony (Mandzics Dianna) c. versét hallgatta meg a kollégium közönsége. Madarász Gábor - Szabó Ágnes: Add tovább c. dalát zongorakísérettel élvezhette a hallgatóság Forrás Szilárda, Kemenczei Anna, Kékesi Benjámin előadásában.

A műsort Révész Andrea és Schütz Edit tanárnők tervezték meg és állították a kollégisták és a dolgozók elé, tehetséges és lelkes diákok adtak fényt és meghittséget az ünnepnek.

Az est után következett az ajándékbontás a DÖK képviselőivel, idén a teakonyha bővült néhány konyhai eszközzel, amit a kollégisták rögtön használtba is vettek. Majd finom rétesek és zserbógolyó társaságában zártuk a karácsonyi estünket, a süteményeket Révész Andrea és Nyikos Katalin tanárnőknek köszönjük.

Nagyon boldog karácsonyt és eredményes, boldog új évet kívánunk, a téli szünetre pedig felejthetetlen programokat!

A fotóalbum az alábbi képre kattintva tekinthető meg.