HÍREK

Társasozós délután

A kollégium diákönkormányzata első alkalommal szervezte meg a Társasozós délutánt, amely nagy sikert aratott a diákok között. Ezt a létszám is mutatta, ugyanis 24-en vettek részt a programon.

Igazi közösségépítő program volt a csapatos társas miatt, de a kártyajátékok a barátok közötti megmérettetést is lehetővé tették. Egészen családias volt a hangulat, és mivel kevés tanár vett részt a programon, így diákok kevésbé érezték korlátozva magukat. wink

A program lebonyolítását 5 DÖK-ös vezette, ők felügyeltek a játékmenetre és a hangulatra. A jobb élmény érdekében saját készítésű süteménnyel édesítették a hangulatot, ami nem mellesleg nagyon finomra sikerült.

A programon mindenki megtalálhatta a hozzá illő játékot. Akik csapatban szerették volna megvillantani tudásukat másokkal szemben, ők a Honfoglalót választották. Voltak, akik a határtalan képzelőerejüket bevetve alkottak érdekesebbnél érdekesebb történeteket a Dixit-nél.  A Scrabble-nél a magas szókinccsel rendelkezők voltak előnyben. Akik a szerencséjüket tették próbára, ők a kártyát választották. Nem utolsósorban akadtak, akik megérzésükre hagyatkozva fektettek be több és több ingatlanba, majd alkudozással próbáltak több területhez, s vele együtt pénzhez jutni. Ők a Monopoly világában találták meg a helyüket. Nagyon jó kikapcsolódás volt, remélem, sűrűbben is szerveznek ilyesfajta programot nekünk, mert én szívesen részt vennék rajtuk.

Mazula Arnold
tanuló

További képek is megtrekinthetők az alábbi fotóra kattintva