HÍREK

Foci, kosárlabda és röplabda a Sportnapon

A 2024 májusi Sportnapon menetrend szerinti jó idő fogadott minket Kispest központi játszóterének műfüves pályáján. A sorsolás útján összeállított csapatok először labdarúgás terén mérték össze a tudásukat és a lelkesedésüket, de az elért eredmény még nem döntött el mindent. Visszatértünk a kollégiumba, az ott ránk váró csoki és üdítő elfogyasztása, valamint rövid pihenő után kezdetét vették a kosármeccsek, itt is körmérkőzések formájában.

Az ebédszünet utánra maradt a nap utolsó sportága, a röplabda, direkt csapatainkra szabott szabályokkal: 25 pontig játszottak a hat fős csapatok, 15 pontnál térfelet cseréltek, minimum két ponttal kellett nyerni.

A mérkőzések után rövid idő alatt ki tudtuk számolni a folyamatosan vezetett pontok alapján a végeredményt, de valószínűleg nem túlzó azt mondani, hogy mindenki nyertese volt a Sportnapnak! 

Ha a rend kedvéért a pontok alakulását is nézzük, az első helyezést a B csapat nyerte (B, mint bajnok). A csapat tagjai Berki Zsuzsanna, Petercsák Jázmin, Dorsonczky Levente, Ojava Alex, Potika Dániel, Tónai Gábor és Zeller Barnabás voltak. Gratulálunk a sikerükhöz, az oklevélhez, a KARESZ-pontokhoz, és az érmeikhez, hajrá 4K!

Oláh Árpád
sportért felelős tanár